Tryghedsambassadør

Brænder du for at gøre Gentofte til et mere trygt sted at bo, så hjælper ’Gentofte – fri for tyveri' dig på vej.

Du kan blive Tryghedsambassadør både som borger og som ansat i Gentofte Kommune. ”Borgertryghedsambassadøren” er en nabohjælper med vigtigt kendskab til sit lokalområde og med særlig viden om hvilke aktører, der er vigtige at få aktiveret.

Vi hjælper dig på vej

  • Du får hjælp, råd og vejledning til, hvordan du som tryghedsambassadør kan aktivere og oplyse borgere og erhvervsdrivende i mindre lokalområder, styrke samarbejdet på tværs af aktører og inspirere til handling.

  • Du bliver "klædt på" med kommunalt samlet information om emnet og blive oplyst om konkrete tiltag fra blandt andet aktører som Trygfonden (Bo trygt), Det Kriminalpræventive Råd, Nordsjællands Politi, interesse- og brancheorganisationer og det lokale erhvervsliv m.fl. med henblik på oplysning og motivation af andre.

  • Du kan låne kommunens lokaler til afholdelse af informationsmøder.

  • Du vil modtage aktuelt og målrettet kampagnemateriale f.eks. foldere til uddeling, præsentationsmateriale til lokale møder i beboer-/grundejerforeninger og lignende.

  • Kommunen kan stille fagpersoner med viden om indbrud og tyveriforebyggelse til rådighed på møderne.

  • Etablering af et ambassadørnetværk, som kommunen faciliterer.

Er du interesseret?

Er du interesseret? Eller kender du nogen der kunne være det, så kontakt Gitte Larsen Dalskov på e-mail gls@gentofte.dk eller telefon 40 18 56 24.