Bliv nabohjælper – brug Nabohjælps app

Halvdelen af alle indbrud sker i hverdagen, og et enkelt indbrud fører ofte flere med sig. Hvis der er indbrud et sted, kan du via app'en aktivere hele nabolaget, så I kan hjælpe hinanden, når der er forhøjet risiko for indbrud.

Naboer er vigtige, da de er en del af det område, der omgiver vores hjem. Du og dine naboer kan hjælpe hinanden med at forebygge indbrud og tyveri ved at holde et vågent øje med jeres kvarter.

Nabohjælp kan forhindre op til hvert 4. indbrud i beboelse, så det er et punkt, hvor man som nabo og borger kan gøre en vigtig indsats i forebyggelse af indbrud og tyveri.

Du kender dit lokalområde bedst, og dermed ”normalbilledet”, så du ved i mange tilfælde, hvem der normalt færdes på jeres veje i nærområdet.

Brug Nabohjælps app'en

Nabohjælps app'en giver dig mulighed for at dele advarsler om indbrud og de oplevelser, som vækker din mistanke.

”Gentofte – fri for tyveri” anvender Nabohjælps app’en til tyveri fra boliger, biler, varebil, både samt ved tricktyverier.

Med Nabohjælp app’en kan du advare dine naboer, hvis du oplever noget mistænkeligt i dit lokalområde, eller har været udsat for indbrud eller tyveri. En advarsel kunne være, at der er mistænkelige køretøjer eller personer, som bevæger sig rundt i området tilsyneladende uden ærinde.

Download Nabohjælps app'en på App Store eller Google Play. Så er du i gang - læs mere på nabohjælp.dk.

Husk at politiet kontaktes på 1-1-4 (akut 1-1-2), hvis informationerne bør anmeldes til politiet. Nabohjælp app'en ikke har direkte forbindelse til politiet, og politiet vil således ikke blive underrettet via disse advarsler.

Gør det svært for tyven

Det handler om at gøre det svært for tyven og derfor er de gode råd

  • Vær opmærksom i dit område. Bemærker du noget, som ikke er som det plejer at være.

  • Hils på folk du ikke kender, og spørg eventuelt ind til, om de har brug for hjælp. Tyve bryder sig ikke om, at der er fokus på deres tilstedeværelse.

  • Hold øje med naboernes huse og biler.

  • Tilmeld jer Nabohjælp og få adgang til jeres fælles advarselssystem.

Gode naboer kan gøre en forskel.

Nyttige links

Læs mere om forebyggelse af tyveri og indbrud på disse sider: